van Buul Fashion

Service met een hoofdletter S
van Buul Fashion is een herenmodezaak met een lange historie. In 1889 begon grootvader van Buul als kleermaker en in 1904 streek hij als een van de eerste neer aan de Woenselse Markt. Tegenwoordig zijn Erik en Judith Willems, na drie van Buul generaties, eigenaar van van Buul Fashion: “Bij ons staat Service hoog in het vaandel. Niets is te gek voor onze klanten.”

Maatkleding
“Met trots kunnen we zeggen dat de oorsprong van het kleermakersvak nog steeds te vinden is bij van Buul Fashion. Er bestaat bij veel klanten de behoefte om in hun kleding meer van zichzelf te laten zien, in plaats van een standaard pak. Al vanaf € 495,- maken wij kostuums geheel op maat. Van stof en knopen tot garen en voering: alles kan worden aangepast aan de smaak van de toekomstige drager van het kostuum. Ook losse colberts, pantalons en bedrijfskleding maken wij op maat. En natuurlijk trouwkleding. Juist tijdens die dag moet echt alles tiptop in orde zijn.”

Ophalen of thuis
“Bij voorkeur meten we kleding aan buiten onze openingstijden of op locatie bij mensen thuis. We gaan met onze Service net een stap verder dan onze collega’s. Als het nodig is halen we onze klanten op om bij ons te komen winkelen of we bezoeken ze thuis. Een deel van onze klanten komt hier al meer dan 30 jaar. Ook als ze wat meer hulp nodig hebben, kunnen wij nog steeds zorgen dat ze er piekfijn uitzien. Doordat we zo dichtbij komen, kennen we onze klanten en hun smaak erg goed.”

Openingstijden
maandagop afspraak
dinsdag10.00 - 18.00 uur
woensdag10.00 - 18.00 uur
donderdag10.00 - 18.00 uur
vrijdag10.00 - 20.00 uur
zaterdag10.00 - 17.00 uur
zondagop afspraak

Woenselse Markt 3,
5612 CP Eindhoven
040-2444524

www.vanbuulfashion.nl/

van-buul
Delen
WINKELHART OUD WOENSEL