Over WOW

Winkelhart Oud Woensel is misschien wel een van de best bewaarde geheimen van Eindhoven. Een lange straat vol unieke winkel- en eetadresjes, die je eigenlijk het liefst allemaal voor jezelf zou houden. Hier geen duizend in een dozijn, maar een kleurrijke verzameling  kleine zelfstandigen die met trots zichzelf presenteren. Puur en zonder opsmuk, want het gaat om het product.

WOW heeft het allemaal. De beste zelfgemaakte roti, versgebakken Turks brood, originele cadeautjes – voor jong en oud – zoals je ze in de stad niet ziet, een grote biologische supermarkt, een slager die uitgeroepen werd tot de meest culinaire van Nederland, een kleermaker die zelfs voor het maken van een maatpak niet terugschrikt, noem maar op. Net als leuke terrasjes en kleine restaurantjes met smaken van over de hele wereld. Stap dus eens van je fiets, parkeer je auto en neem lekker de tijd om er rond te neuzen.

Je zult zien dat je in Winkelhart Oud Woensel echt op je wenken wordt bediend. Bijzondere vragen beantwoorden we er niet schouderophalend.
Die zijn er om opgelost te worden. Sta er dus niet van te kijken als de winkelier speciaal voor jou iets maakt of bestelt. Of thuis even bij je langskomt, als het niet anders kan. Want ook dat is echt WOW.

 

Delen
WINKELHART OUD WOENSEL