Hoorenzo hoortoestellen

Hoorenzo is een onderneming in de hoortoestellenbranche en is in 2012 gestart in het werkgebied van Eindhoven e.o.  De eigenaren Jan Moerkerken en Mark Bakermans leggen de nadruk op zorg en aandacht in de behandeling van hun cliënten. Tevredenheid staat centraal.

De visie van Hoorenzo is dat bij het aanpassen van hoortoestellen en het begeleiden van slechthorenden, vakkundigheid onlosmakelijk verbonden is met klantvriendelijkheid. Op die wijze is de tevredenheid van de cliënt  zeker te stellen. Met zorg en aandacht voor de cliënt is kwaliteit te leveren. Hoorenzo ziet het leveren van hoortoestellen niet louter als commerciële activiteit. Juist de vercommercialisering in de hoortoestellenbranche is de reden geweest voor beide heren om hun krachten te bundelen en zich als zelfstandigen te vestigingen in Eindhoven en zich meer te richten op de zorg voor slechthorenden.

Hun slogan is dan ook “Zorg zoals het hoort”.

Een hoortoestel is nog steeds geen product dat zo over de toonbank wordt verkocht. In de aanschaf van een hoortoestel verdient u zorg en aandacht wat uiteindelijk zal leiden tot een tevreden klant. Onder begeleiding leert u omgaan met een hoortoestel en het opnieuw leren horen en luisteren.

Onder het genot van een kopje koffie geven Jan en Mark vrijblijvend informatie over de mogelijkheden om tot een goede hooroplossing te komen. Als triage-en StAR geregistreerde audiciens zijn zij bevoegd om hoortesten uit te voeren en indien nodig door te verwijzen naar KNO-arts of Audiologisch Centrum.

Openingstijden
maandag09.00 - 17.00 uur
dinsdag09.00-17.00 uur
woensdag09.00 - 17.00 uur
donderdag09.00-17.00 uur
vrijdag09.00 - 17.00 uur
zaterdaggesloten
zondaggesloten

Montgomerylaan 331 A,
5612 BG Eindhoven
040-2369801

www.hoorenzo.com/

Delen
WINKELHART OUD WOENSEL