Pro-Duo

Deskundig advies: onbetaalbaar als het om haar- en lichaamsverzorging gaat.

Verzorgingsproducten zijn overal verkrijgbaar, maar deskundig advies is vaak ver te zoeken. Bij Pro-Duo ben je daarvoor wel aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn allemaal specialisten, opgeleid in de kappers- en beautybranche met jarenlange praktijkervaring. Zij luisteren naar je wensen, bekijken de conditie van je haar of huid en geven vervolgens een passend advies.

Professionele A-merken
Pro-Duo verkoopt alleen professionele haar- en schoonheidsproducten van gerenommeerde merken. Ons haar assortiment bevat de beste kleurproducten, de nieuwste stylingproducten, uitgebalanceerde verzorgingsproducten en een ruime collectie stylinggereedschappen. Het beauty assortiment bestaat onder andere uit gezichts-, lichaamsproducten, nagelverzorging, valse wimpers en A-merken elektronica. Ons assortiment wordt binnenkort uitgebreid met een uitgebreide make-up lijn. Tevens vullen wij elk seizoen onze producten aan met nieuwe accessoires.

Verzorging
Mooi haar herkent men in één oogopslag. Goede haarverzorgingsproducten zijn de bouwstenen voor gezond en glanzend haar. De professionele producten van gerenommeerde merken zijn uitsluitend opgebouwd uit goede voedingsstoffen en ingrediënten die het beste resultaat garanderen!

Kleuren
Pro-Duo verkoopt alleen professionele haarverf, dus een kwalitatief uitstekend product. Daarbij hoort een deskundig advies. Kleuradvies geven is een vak apart, medewerkers van Pro-Duo beheersen dit tot in de puntjes en zijn altijd up to date als het gaat om trends en nieuwe ontwikkelingen op haargebied.

Styling
Naast haarverf en verzorgingsproducten vind je bij Pro-Duo ook stylingproducten van alle bekende merken. Nog nooit was je haar in model krijgen zo gemakkelijk.

Lichaamsverzorging
Ontdek hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam waarin kwaliteit centraal staat. Pro-Duo heeft een oplossing voor alle huidtypen. Samen met een gedegen verzorgingsadvies kunnen 
we optimale resultaten en 100% tevredenheid garanderen. Al onze producten zijn van topkwaliteit en heel betaalbaar!

Openingstijden
maandag13.00 - 18.00 uur
dinsdag09.00 - 18.00 uur
woensdag09.00 - 18.00 uur
donderdag09.00 - 18.00 uur
vrijdag09.00 - 18.00 uur
zaterdag10.00 - 17.00 uur
zondaggesloten

Kruisstraat 132,
5612 CM Eindhoven
040-3333170

www.pro-duo.nl/

Delen
WINKELHART OUD WOENSEL