EkoPlaza

EkoPlaza wil biologisch bereikbaar maken voor iedereen.

Biologische voeding is geen optelsom van voedingswaarden die de maag vult, maar is echt smaakvol eten dat ons daadwerkelijk voedt. Het is bovendien prettig te weten dat onze biologische producten vaker van regionale afkomst zijn en dus minder voedselkilometers hebben afgelegd. Duurzame keuzes en jarenlange samenwerking met boeren, telers en leveranciers maken dit mogelijk. We proberen dit steeds transparanter voor u in beeld te brengen, zodat u weet wat u eet en waar het vandaan komt. Dat alles voor de juiste prijs!

In ruime, aangename, overzichtelijke winkels bieden we consumenten het mooiste en grootste aanbod biologische producten, en brengen we de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht.

EkoPlaza is de eerste supermarktketen met het EKO-Keurmerk certificaat. Het EKO-keurmerk Winkel is gebaseerd op het aankooppercentage biologische producten. Daarnaast geeft het EKO-keurmerk Winkel ook invulling aan duurzame bedrijfsvoering in winkels.

Samengevat bestaat de visie van EkoPlaza uit vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking.

 

Openingstijden
maandag9.00 - 19.00 uur
dinsdag9.00 - 19.00 uur
woensdag9.00 - 19.00 uur
donderdag9.00 - 19.00 uur
vrijdag9.00 - 19.00 uur
zaterdag9.00 - 18.00 uur
zondaggesloten

Kruisstraat 128 A,
5612 CM Eindhoven
040-2373600
kruisstraat@ekoplaza.nl

www.ekoplaza.nl/

Delen
WINKELHART OUD WOENSEL