Awa Huidkliniek

Welkom Bij Awa Huidkliniek

De huidtherapeut werkzaam bij Awa huidkliniek behandelt de zieke of beschadigde huid. Doel van de behandeling is opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening.

 

Huidaandoeningen zoals overbeharing, acne, littekens en kleurverschillen van de huid kunnen als storend worden ervaren. Er kan gevoel van schaamte optreden voor uzelf of voor uw omgeving. Het blijkt dat nog te veel mensen het idee hebben dat hun aandoening misschien niet behandeld kan worden. Daarnaast hebben mensen vaak moeite met het bespreekbaar maken van een aandoening of probleem. U kunt bij Awa huidkliniek direct terecht of na verwijzing door een huisarts of specialist.
Awa Huidkliniek

De huidtherapeut bij Awa Huidkliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG, dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeringsmaatschappijen. De huidtherapeutische behandelingen vallen tot nu toe onder de aanvullende verzekering.

Openingstijden
maandaggesloten
dinsdag10.00 – 18.00 uur
woensdag10.00 – 18.00 uur
donderdag10.00 – 18.00 uur
vrijdaggesloten
zaterdaggesloten
zondaggesloten
Voornamelijk op afspraak

van Kinsbergenstraat 1a,
5612 LK Eindhoven
040-2984993

www.awakliniek.nl/

IMG_8881
Delen
WINKELHART OUD WOENSEL